Groep 1-2C

 
Groep 1-2 C


Welkom op de site van groep 1-2C van juf Lisa en juf Anita. Juf Anita staat alle dagen in de groep behalve 18 dinsdagen verspreid over het schooljaar. Dan is juf Lisa in groep 1-2C.  Juf Lisa is overigens wel bijna altijd op school aanwezig omdat zij ook nog in de groepen 1-2A, groep 3 en groep 4 werkt. We zijn dit schooljaar gestart met een gezellig klein groepje van 16 kinderen. Inmiddels zitten er 18 kleuters in de groep. 
  

We hebben al veel leuke dingen gedaan dit schooljaar. We zijn gestart met een "kleurenproject". Hierbij stond het prentenboek van "Elmer" centraal.
Daarna hadden we het project "Winkel". De kleuters hadden samen met de juf een supermarkt ingericht in de klas. Hierin werden elke dag boodschappen gedaan met behulp van boodschappenlijstjes.
 
 
Na de herfstvakantie zijn we meteen gestart met een herfstwandeling. Met herfstmaterialen hebben we een herfsttafel ingericht. Met de herfstmaterialen hebben we leuke spelletjes gedaan.
 
 
We besteden ook aandacht aan "Verkeer". Met behulp van het digibord, praatplaten, gesprekjes, spelletjes en verhaaltjes hebben we geleerd hoe we als "loper" of "meerijder", veilig aan het verkeer kunnen deelnemen. Tijdens de herfstwandeling hebben we ook echt geoefend hoe we veilig op de stoep moeten lopen en hoe we veilig kunnen oversteken.
 
Komende periode staat in het teken van "Sinterklaas". Voor veel kinderen een spannende maar ook hele leuke tijd! We hebben er zin in!